2024. március 29. - Auguszta

Beyoncé baba

Beyoncé még meg sem szokta a jegygyűrűjét, máris kezdhet tanulni pelenkázni. Több hét titkolózás után, néhány napja már hivatalosan is elismerte házasságkötését Beyoncé és Jay-Z, ám nemsokára újabb szenzációs bejelentést tesznek.
2008. április 28. hétfő 23:00 - Hírextra
A jól értesültek szerint a hirtelen lagzi nem volt véletlen, ugyanis az énekesnő gyermeket vár. A barátok szerint Jay folyton neje pocakját simogatja, és Bey is elhalasztotta harmadik albumának munkálatait. Így egyértelmű, hogy az énekesnő az anyaságra akar koncentrálni karrierje helyett.

A hip-hop ifjú örökösének érkezése persze még egyáltalán nem biztos, hiszen néhány élénk fantáziájú firkász agyában szinte félévente teherbe esik a Destiny’s Child egykori üdvöskéje. A sok pletyka alapját Beyoncé nyilatkozatai szolgáltatják, mivel mindig arról beszél, hogy mennyire szeretne nagycsaládot. Sőt, amikor húga, Solange anya lett, azt mondta az egyik show-ban, hogy hamarosan hozzá is ellátogat a gólya.

Mr. Carter és Ms. Knowles április elején helyezték évek óta tartó kapcsolatukat egy magasabb szintre. Hatalmas, sztárokkal telezsúfolt összejövetelen kötötték össze életüket. Ám a megszokottól eltérően, a lagzit nem követte a nászút. Másnap mindketten mentek a dolgukra. Jay Usher hamarosan megjelenő albumán végezte az utolsó simításokat, az ifjú ara pedig mamája divatbemutatóján tapsikolt az első sorból. Ha nyaralással nem is koronázták meg egybekelésüket, további öt bulit azért rendeztek az esküvő jegyében, hogy alaposan kiszórakozzák magukat.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását