2024. május 17. - Paszkál

Soling Eb: Wossaláék átvették a vezetést

A harmadik nap után a Wossala György, Vezér Károly, Németh Péter összetételű magyar egység átvette a vezetést a Soling Európa-bajnokságon. A kellemes tavaszi idő csütörtökön gyenge szelet hozott, a folyamatosan változó szélirány miatt a bójakerüléseket kö
2008. április 24. csütörtök 18:28 - Hírextra
A kellemes tavaszi idő csütörtökön gyenge szelet hozott, a folyamatosan változó szélirány miatt a bójakerüléseket követően többször kellett módosítani a pályán. A Wossala György kormányozta csapat szinte az első pillanattól kedve vezető pozícióban hajózott és fantasztikus hajrával megnyerte a nyitó futamot. Később kiderült, hogy csak ezt az egy szakaszt tudták megrendezni, a további programot ugyanis a szélcsend miatt törölték.

"Remek nap volt ezt a mai, a szél kicsit lehetett volna jobb. Jókor álltunk élre, mert a megrendezett öt futam miatt már érvényes az Európa-bajnokság. Ha rossz idő miatt nem rendeznek több futamot, akkor nyertük. Ha pedig a következő napokban erősödik a szél, akkor a kieső futamok miatt még nagyobb pontszámmal tudnánk nyerni" - nyilatkozta Wossala.

Az állás 3 nap után:
--------------------
1. Wossala György, Vezér Károly, Németh Péter 20 helyezési pont
2. Johan Offermans, Bas Dusee, Dominik Meissner (Hollandia) 20
3. Preben Asbjornrod, Richard Fikse, Hans Jorgen Husum (Norvégia) 21

Azonos pontszám esetén a több jó helyezés rangsorol.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását