2024. május 6. - Ivett, Frida

Zalatnay Cini nagyi lesz?

Niki két kislányt és egy kisfiút szeretne. Az énekesnő fogadott lánya, Niki nemrégiben töltötte be a 18. életévét, ám a korosztályától eltérően a karriernél jobban érdekli a családalapítás.
2008. április 22. kedd 06:41 - Hírextra
- Niki egy interjúban mondta, hogy korán szeretne családot alapítani, két lányra és egy fiúra vágyik. Most érettségizik, így egy kicsit korainak tartanám a dolgot, hiszen szeretném, ha tovább tanulna, egyetemre menne. Nem tudok róla, hogy útban lenne a baba, de mivel világ életemben nagy családról álmodtam, várom nagyon, hogy nagymama legyek, akár mikor is kerüljön rá sor. Ha úgy alakulna, én akár most is állnék elébe – mondta Cini a Reggeliben.

Bár neki nem adatott meg, hogy saját gyermeket szüljön, mindig óriási szeretettel vette körül Nikit. A kislány volt a legnagyobb támasza akkor is, mikor szakított szerelmével, Márton Csabával. Évekig szenvedett a viharosan végetérő válás miatt, mára azonban túltette magát a történteken, nem rágódik a múlton, csak a jövőbe néz.

- Rengeteg fellépésem van külföldön is, aminek nagyon örülök. Hamarosan megyek énekelni az amerikai kontinensre is, de eszembe sem jut felhívni Csabát. Életemnek azt a szakaszát már teljesen lezártam, már egészen más dolgok foglalkoztatnak. Sok év után végre túljutottam rajta, és büszke vagyok rá, hogy ezt a saját erőmből értem el, nem azért, mert egy harmadik fél elfeledtette volna velem.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását