2024. május 19. - Ivó, Milán

Összefogás, pártszínektől függetlenül

A pártszínektől független összefogást szorgalmazta Ujhelyi István államtitkár csütörtökön a Dél-Dunántúl első Új Magyarország Pontjának avató ünnepségén, Pakson.
2008. április 17. csütörtök 13:16 - Hírextra

Az Európai Unióban a magyar intézményrendszer reagált leggyorsabban az uniós fejlesztési források pályázati kiírására, ami nagy lehetőség arra, hogy a versenyben is gyorsabbak legyünk másokhoz képest - szögezte le Ujhelyi István, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium államtitkára. Az Új Magyarország Fejlesztési Terv hatásában is több kormányzati időszak, több polgármester ciklusát meghaladó lehetőség és felelősség - hangsúlyozta.

Ismertette: 2007 második felében összességében az országban 200 pályázati kiírás jelent meg 1.428 milliárd forint értékben. Összehasonlításképpen jegyezte meg, hogy Tolna megyében 13,9 milliárd forintos beruházási lehetőség nyílt meg az első, két éves "bejárató" időszakban. Jelenleg is 99 pályázati kiírás várja a jelentkezőket a fejlesztési ügynökségen.

A megnyitón elhangzott: ezekben a hetekben összesen 174 iroda nyílik meg szerte az országban, csütörtökön például Szigetváron és Barcson adnak át újabb szolgáltató pontokat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását