2024. május 4. - Mónika, Flórián

A műsorvezető titkos vágyai

A műsorvezető titokban lila ruhás szépségről álmodozik. Leo végre labdába rúgott. A műsorvezető hosszú betegsége után először hódolhatott kedvenc hobbijának: a focinak. Leo a médiaválogatott tagja, és négy hónap után először lépett pályára velük, a Zava t
2008. április 15. kedd 14:02 - Hírextra
A műsorvezető már nagyon várta ezt a napot – de orvosaitól elfelejtett engedélyt kérni, mivel félt a szigorú nemleges választól.

- Nekem már nagyon hiányzott a foci, kíváncsi vagyok, hogy fogom bírni, mert az ember ha 4 hónapig fekszik, akkor fáradékony lesz, eléggé igénybe kell venni a szervezetét – mondta Leo a mérkőzés előtt. - Meg kell, hogy mondjam, van egy titkos álmom - mert gondolkodtam rajta, hogy mi van akkor, hogyha nem bírom a meccset és meghalok, leáll a szívem, nem kapok levegőt -, hogy egy gyönyörű lila ruhás lány élesszen engem újjá. Remélem, hogyha úgy alakul, akkor valóra válik

Leo titkos kívánsága, pillanatok alatt valóra vált, ugyanis ahogy pályára lépett, megrohamoztak őt a csinos lányok, így nem kellett sokáig várnia az életmentésre.

A fiú az első tíz percben hozta a formáját, a probléma csak az volt, hogy a kimerítő futástól pillanatok alatt elfáradt, így még az első félidő vége előtt egy pihenőt kért a csapatkapitánytól.

A második félidőt kicsit fáradtan, de végigfocizta, ugyanis nem bírta volna a pálya széléről nézni, ahogy csapata vereséget szenved.

- Nagyon jó volt, szerintem ahhoz képest egész jól ment a játék, hogy ennyit pihentem és ennyit feküdtem, de lesz ennél még jobb is, megtiszteltetés egy ilyen csapat ellen játszani.

A 4:0-as vereség senkit nem érdekelt, ugyanis a médiaválogatott számára a legfontosabb az volt, hogy Leo ismét felvette sportszárát és újra pályára lépett. Persze megígértették vele, hogy a következő meccsen először a labdára koncentrál – és csak utána a csajokra.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását