2022. január 25. - Pál

Hegyi irodát nyitott

Hegyi Gyula szocialista európai parlamenti (EP) képviselő szombaton megnyitotta irodáját Békéscsabán, az MSZP városi szervezetének Irányi utcai székhelyén.
2008. április 12. szombat 12:57 - Hírextra

"Szoros a kötődésem a városhoz, hiszen itt születtem, s nagyszüleim is itt éltek éveken keresztül. El kell fogadnunk, hogy az Európai Unió tulajdonképpen mi magunk vagyunk, ezért tartottam fontosnak a helyi iroda, képviselet létrehozását" - mondta Hegyi Gyula.

A szocialista politikus (aki a magyar képviselők közül a legtöbb alkalommal szólalt fel az EP plenáris ülésein) emlékeztetett arra, hogy hamarosan megnyitják Brüsszelben a dél-alföldi régiót képviselő irodát, így a kapcsolat még intenzívebb lehet a térség és az unió között.

Hegyi Gyula ígérete szerint legalább kéthavonta igyekszik személyesen eljutni a békési megyeszékhelyre, de munkatársai folyamatosan fogadják a civil kezdeményezéseket, javaslatokat, s azokat eljuttatják hozzá.

Mint fogalmazott: "a békéscsabai iroda az első kapcsolati pont lesz az itt élők és európai parlamenti képviselőjük között".

Az iroda megnyitását levélben üdvözölte Becsey Zsolt, a térség fideszes európai parlamenti képviselője, akinek sorait titkára, Tóth Miklós olvasta fel a szombati eseményen.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását