2024. május 2. - Zsigmond

Győzelmek Lisszabonban

A már pekingi kvótával rendelkező Ungvári Miklós (66 kg), Csernoviczki Éva (48) és Baczkó Bernadett (57) győzelemmel, Burján László (60) és Perge Ilona (52) viszont vereséggel kezdte meg szereplését a lisszaboni olimpiai selejtezős cselgáncs Európa-bajnok
2008. április 11. péntek 13:26 - Hírextra
A kecskeméti Ungvári "bemelegítésül" szép leszorítással verte a macedón Filip Sarafovot, Csernoviczki karfeszítéssel intézte el a lengyel Ewa Koniecznyt, Baczkó pedig látványos dobással nyert a svéd Maria Lindberg ellen.

Annál szomorúbb lett Burján bemutatkozása: az UTE dzsúdósa nagy nehezen még kijött az első leszorításból az osztrák Ludwig Paischer ellen, ám a másodikra már elfogyott az ereje, így - mivel az olimpiai részvételhez döntőbe kellett volna jutnia - búcsút mondhat ötkarikás álmainak.

Perge - akinek eleve nem volt esélye a pekingi szereplésre - négy percig bírta a finn Jaana Sundberg ellen, amikor "beleszaladt" egy leszorításba, és végül lekopogta a kilátástalan küzdelmet.
A portugáliai Eb-n 45 ország mintegy 400 cselgáncsozója küzd.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását