2024. május 2. - Zsigmond

A férfilélek mocskos zugai

Most érkeztünk el ahhoz a pillanathoz, amikor feltárjuk a férfilélek igen közönséges - egyesek szerint egyenesen mocskos - zugait, hogy szemügyre vehessük: hogyan „működnek” a férfiak. Azt gondoljuk, hogy a férfiak idejük nagy részében szemükk
2008. április 11. péntek 07:09 - Hírextra
A férfiak szeretik nézni azt, ami illetlen. Beszélgessünk teljesen nyíltan egy kicsit! Szeméremszőrzet. Kérdezzük meg, mit gondol, mi a véleménye erről. Hagyd úgy, ahogy van, nyírd le egy kicsit, vagy bízd szakemberre, hogy szőrzeted nagy részét eltávolítsa?

Ez ízlés dolga. A nők jelentős része természetes állapotban hagyja szeméremszőrzetét, s a férfiak egy részének ez tetszik. De a hölgyek többsége úgy nyilatkozott, hogy nyírással és borotválással vagy gyantázással bikini vonalaira igazítja szőrzetét (ez azt jelenti, hogy a szőrzet nem lóg ki a bugyi vagy a fürdőruha szegélye alól).

A férfiak többsége ezt jó megoldásnak tartja. A nők kis része pedig leborotválja szeméremszőrzetét, s növekszik azon bátor vállalkozók száma, akik a genitáliáról és az anusról gyantázással távolítják el a teljes szőrzetet.

Nemcsak azért nevezem bátornak e hölgyeket, mert a szőrzet eltávolítása pokolian fáj, hanem azért is, mert igen intim kapcsolatba kell kerülniük kozmetikusukkal, ugyanis a szépészeti aktushoz térd-könyök helyzetben (négykézláb) kell elhelyezkedniük, popsijukat égnek meresztve kell várniuk a beavatkozás végét, vagy hanyatt kell feküdniük, lábukat fülükig felhúzva. Tehát az eljárás nem ajánlható azoknak, akik szemérmesnek gondolják magukat vagy nem elég hajlékonyak.

A bikini vonal hívei számára a szőrtüszőgyulladás komoly fenyegetést jelent. Végeredményben meglehetősen ártalmatlan bőrelváltozást, de ugyanakkor vörös duzzanatokat okoz, rettenetesen néz ki, s időigényes a gyógyulása.

Groteszk helyzet: mindannyian azt gondoljuk, hogy a férfiak idejük nagy részében szemükkel vetkőztetik a nőket, s valójában ennek pont az ellenkezője történik: tangabugyit adnak rájuk, olyan melltartókat kell viselni, amely kiemeli a melleket, tűsarkú cipőbe kell tipegni, testhez álló ruhát kell hordani. Ez az egyetlen illetlenség, amelyet a nők elfogadnak kedvesüktől. Akik ezt is elutasítják, azok rendszerint (és többnyire alaptalanul) attól félnek, hogy barátjuk végül is fetisiszta lesz. Ezért is tanácsolom a férfiaknak, hogy tessék várni, mindennek eljön az ideje...
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását