2024. május 2. - Zsigmond

Végzetes nők kikötözve - Bondage szex az iskolában

Az 1950-es évek szexbombái az ihletői a párizsi Ecole des Dolls-nak, annak az új erotikus iskolának, ahol a "kötözés" (bondage) szado-mazochista művészetét lehet elsajátítani. A tanfolyamok felölelnek mindent, ami összefügg a kötözések, fűzők, csuklyák, s
2008. április 8. kedd 09:53 - Hírextra
Az első "műhelyt" egy igazi szakértő "domina", a San Franciscó-i Miss Daisy tartotta "Bevezetés a kötözés gyakorlatába" címmel, amelyet egy showműsorba ágyazott. Főszereplője Louise de Ville párizsi erotikus táncosnő, aki, mint a Libération című francia napilap internetes kiadásának elmondta, be kívánja bizonyítani, hogy "meg lehet kötözni valakit úgy, hogy az ne legyen se fájdalmas, se erőszakos, sőt, a kötelek csak erősítik a farizmokat".

"A kötözés átalakítja a női testet, kihangsúlyozva annak formáit" - állapította meg Jean-Pierre Bourgeron pszichiáter. Szerinte a megkötözött nőknek jobban kiemelkednek a melleik, derekuk szépen kirajzolódik, az egész mellkasuk kidomborodik azáltal, hogy karjaik hátra kerülnek, és formásabbak a combjaik is: a lapos, androgin nőknek éppen az ellentétei. "A megkötözött nő átélheti a legteljesebb nőiességét" - vélekedett Bourgeron.

Louise de Ville, aki nappal tanárként dolgozik, maga is azt tartja, hogy a megkötözés egyet jelent a nő felszabadításával és nincsen köze "a tárgyiasult nőhöz". Számára az egész nem más, mint játék, ironikus, börleszkbe hajló szexuális játék, ahogyan azt az 1950-es évek amerikai szexbombái, Lili St. Cyr, Blaze Starr, vagy igazi példaképe, Bettie Page adták elő show-ikban. Ők még "végzetes" nők voltak: ezt a divatot kívánja visszahozni az Ecole des Dolls.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását