2024. április 27. - Zita

Szekszárdiak, ha találkoznak

Minden szekszárdiak találkozója címmel szerveznek a városból elszármazottak részére rendezvényt Budapesten, a Petőfi Irodalmi Múzeumban május 29-én - jelentették be a Szekszárdi Turisztikai Kft. keddi sajtótájékoztatóján a Városházán.
2008. április 8. kedd 15:19 - Hírextra
Fekete Róbert ügyvezető tájékoztatása szerint részint az egykori városlakók visszacsábítása, részint az élő kapcsolat kialakítása, illetve megtartása a cél. A rendezvényt, amely a tolnai megyeszékhely fejlődését, eredményeit kívánja bemutatni, a Borvidék Kht-val közösen szervezik.

Az ügyvezető beszámolt a tavaly októberi megalakulásuk óta eltelt időszak esedményeiről, valamint a tervekről, amelyek sorában legközelebb május 2-án tartanak egy egész napos kerékpáros túrát a Gemencben a szekszárdi majális kísérő rendezvényeként.

Az év legnagyobb önálló rendezvénye az augusztus 10-én először megrendezésre kerülő hegyikerékpáros túraverseny, amelyre az ügyvezető - egykori versenybíró - reményei szerint több száz versenyző nevezését várják.

Szekszárd önkormányzata tavaly októberben döntött a turisztikai társaság létrehozásáról annak reményében, hogy a történelmi borvidék fővárosa és kistérségének idegenforgalma kilendíthető a holtpontról.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását