2024. május 2. - Zsigmond

Szavazzon az év pólójára!

Az Egészség Hídja Összefogás Egyesület pólókat terveztetett, de még nem döntötte el, hogy a négy közül melyik kerüljön idén forgalomba. A választásba bárki beleszólhat, szavazni az interneten lehet.
2008. április 6. vasárnap 07:06 - Hírextra

Az Egészség Hídja Összefogás Egyesület több mint hat éve folytat aktív kampányt, hogy felhívja a figyelmet az emlőrák elleni küzdelem fontosságára. Idén egy újabb kezdeményezést hívott életre: tervezői pályázatot írt ki a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem hallgatói részére. A feladat egy divatos, és az Egyesület céljait jól szimbolizáló póló tervezése volt.

A beérkezett pályázatokból egy szakmai zsűri választott ki négyet. A végső döntésbe azonban bárki beleszólhat, ugyanis az interneten a http://www.origo.hu/noilapozo című honlapon április 11-ig lehet voksolni arra a trikóra, amelyet a szavazó a legszívesebben viselne. A legjobbnak ítélt pólót akár meg is nyerheti, ha részt vesz a weboldalon található játékon.

A zsűri és a közönség szavazatának összesítése után a nyertes design alapján 3000 darab póló készül, amelyet május közepétől vásárolhatnak meg a Marks and Spencer üzleteiben mindazok, akik szeretnék támogatni a mellrák elleni küzdelmet. A pólók eladásából származó bevétel teljes egészében az Alapítvány működését - elsősorban a 2008. október 5-én megrendezendő Egészségnapot és Lánchídi Sétát - segíti majd.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását