2024. május 4. - Mónika, Flórián

Kollégái búcsúztatták a váci taxist

Több mint száz taxis kíséri utolsó útján azt a kollégájukat, aki két hete halt szörnyet Vácott, miután kocsijával egy villanyoszlopnak csapódott - értesült a HavariaPress.
2008. április 5. szombat 16:24 - Hírextra
A váci temetőhöz vezető utón, rendőri biztosítás mellett kísérik utolsó útjára kollégái a húsvét vasárnap, közlekedési balesetben elhunyt taxist. A több mint száz taxiból álló menet elhaladásáig leállították a rendőrök a forgalmat. A tragikus baleset vasárnap éjjel 11 óra körül történt a váci Csányi László körúton: a rendőrség adatai szerint nem a látási- és útviszonyoknak megfelelően közlekedett a taxis, mikor négy utasával megcsúszott a vizes úttesten, s egy villanypóznának vágódott. A Volkswagen Jetta taxi sofőrje az ütközés következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. Utasai közül hárman könnyebb sérüléseket szenvedtek, egy embert pedig súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők. A baleset pontos körülményei azonban még most sem tisztázottak; a rendőrség műszaki szakértőket kért fel, hogy tüzetesen megvizsgálják a taxi roncsait. A szakértői vélemények még nem készültek el. A Pest megyei városban szárnyra keltek olyan feltételezések, melyek szerint a taxi egyik utasa okozta a balesetet azzal, hogy tréfából behúzta menet közben a kéziféket; ezt a rendőrségi vizsgálat eddigi adatai azonban nem támasztják alá.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását