2024. május 6. - Ivett, Frida

Medgyessy Péter beolvas

Medgyessy Péter szerint nagyon nehéz elképzelni, hogy az MSZP-SZDSZ koalíció meg tudja nyerni a 2010-es választást. A volt miniszterelnök az ATV Nő háromszor című szerdai műsorában azt is közölte, Gyurcsány Ferenc kormányfő ma már "több konfliktust és pro
2008. április 3. csütörtök 07:53 - Hírextra

"Nagyon nehéz elképzelni, hogy ez a koalíció meg tudja nyerni a választásokat 2010-ben, függetlenül attól, hogy Gyurcsány lesz a miniszterelnök vagy sem" - jelentette ki Medgyessy Péter a felvételről sugárzott műsorban.

Hozzátette: "az, hogy milyen arányú lesz a másik oldal győzelme, attól függ, milyen szocialista miniszterelnök lesz".

Medgyessy Péter arról is beszélt, az az érzése, Gyurcsány Ferenc ma már "tényleg több konfliktust és problémát okoz, mint amennyit megold, és ha ez igaz, akkor ennek a konzekvenciáit le kéne vonnia".
A politikus arra a kérdésre, hogy véleménye szerint a kormányfőnek le kellett-e volna mondania a március 9-i népszavazás eredményének ismeretében, azt válaszolta, hogy nem.

"Azt gondolom, hogy Őszöd (Gyurcsány Ferenc 2006. májusi balatonőszödi beszéde)után le kellett volna mondania" - tette hozzá.

Kijelentette: a mostani kormány számára nem elég baloldali, "a szolidaritás értékrendjét annyira átírták", hogy már nem tudja követni.

Kérdésre válaszolva azt mondta, véleménye szerint nagyobb nyugalomra, kiszámíthatóságra lenne szükség az országban, és "hiteles emberekre".

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását