2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Wöller és Ligeti nyert

A szabadfogású Wöller Gergő (60 kg) és Ligeti Dániel (96) győzelemmel, Hatos Gábor (74) viszont vereséggel kezdett a tamperei olimpiai kvalifikációs birkózó Európa-bajnokság szerdai versenynapján.
2008. április 2. szerda 10:45 - Hírextra
A viadal honlapja szerint Wöller első mérkőzésén a görög Themisz Jakovidisszal, a 2004-es Eb negyedik helyezettjével szállt szembe, akit két sima menetben vert. A folytatásban az észt Jaanek Lips vár rá, akinek a legjobb eredménye egy 2003-as Eb-8. hely.

A már olimpiai kvótával rendelkező Hatos csak egy felvonást nyert a török Ahmet Gülhan ellen, aki 2001-ben Európa-bajnok volt 69 kg-ban, mostani kategóriájában pedig három éve Eb-bronzot nyert. Ha a töröknek sikerül a fináléba jutnia, Hatos a vigaszágon a bronzéremért csatázhat tovább.

Ligeti elsőként a jelentősebb nemzetközi eredménnyel nem rendelkező szlovákiai Bodor Norberttel találkozott, akit két menetben "intézett el". Következik a román Stroia, aki tavaly 5. volt az Eb-n.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását