2024. április 28. - Valéria

Jessica kórházban

Az nem meglepő, hogy Jessica Simpson végigfeküdje a hétvégét, ám ezúttal kórházban tette. Néhány fan a szívéhez kapott a napokban, amikor meghallották, hogy Jessica Simpson rosszul lett otthonában, ezért kórházba szállították.
2008. április 2. szerda 10:24 - Hírextra
A munkakönyve szerint énekesnőként tevékenykedő szépséget magas láz és szédülés kínozta. A szülők bepánikoltak, ezért riasztották a mentőket. Az orvosok megállapították, hogy Jess összeszedett egy kisebb vesefertőzést. Még idejében észrevették, így nem lesznek következményei a betegségnek.

A sztár szóvivője elmondta, hogy már minden a legnagyobb rendben van. Ügyfelét sikeresen talpra állították a gyógyító csodadoktorok, és azóta otthon lábadozik. Az orvosok szerint egy hét alatt kifekszi az egészet, ha követi az utasításaikat. Erről biztos Simpson-papa gondoskodik majd, aki eddig is vasmarokkal fogta lányait.

A szőkeség kedvese, Tony Romo viszont nem tette tiszteletét a kórteremben, hogy támogassa szerelmét. Ugyanis a sztárhátvéd Dallasban maradt, mert a csapatával akadtak kötelezettségei. Oda pedig már nem kísérheti el a focistát, mert Jess fejére vérdíjat tűztek ki a Dallas Cowboys drukkerei. A keménymag ugyanis Jessica-t hibáztatja a cowboyok rossz szezonvégi szerepléséért. Pedig a pletykák szerint már össze is házasodtak, így az átok továbbra is a futball bandán marad.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását