2024. április 19. - Emma

Elfogták a fenyegetőző hajléktalant

Elfogta a rendőrség azt a fiatal hajléktalant, aki a gyanú szerint erőszakkal és fenyegetésekkel zsarolt meg egy tizenévest Dorogon - értesült a HavariaPress.
2008. április 2. szerda 11:01 - Hírextra

A pilisi város rendőrei azzal gyanúsítják a 23 éves fedél nélküli fiatalembert, hogy március 21. és 25. között megtévesztett, majd erőszakkal és fenyegetésekkel tekintélyes összeg megfizetésére kényszerített egy mindössze 14 éves esztergomi fiút. A zsaroló nem egy összegben kérte a 145 ezer forintot, azzal is beérte, hogy részletekben kapja meg.

Az első ötvenezret a fiú még önként adta át a csalónak egy jó üzlet reményében, a többit viszont már a gyanúsított fenyegetéseinek és folyamatos zaklatásának hatására. A feltételezett tettes a kihallgatásakor beismerő vallomást tett, sőt egy korábbi epöli lakásbetörést is magára vállalt. A gyanúsítottal szemben ezért a Dorogi Rendőrkapitányság zsarolás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, ami miatt az elkövető akár 8 évig terjedő szabadságvesztést is kaphat.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását