2024. április 26. - Ervin

Szökésért verte agyon a kutyáját

Felfüggesztett szabadságvesztést rótt a bíróság arra a férfira, aki agyonverte kutyáját Tiszakeszin. A férfit gyorsított eljárásban állították bíróság elé, miután március közepén, egy telefonos bejelentés nyomán elindított nyomozás során bizonyosságot nye
2008. április 1. kedd 14:18 - Hírextra
A rendőrségre betelefonáló azt közölte, hogy a kutya kegyetlenül vonyít, már hosszú percek óta, mert gazdája egy bottal üti. A helyszínre érkezett járőröknek a porta tulajdonosa egy teljesen egészséges, ép négylábút mutatott, s eljátszotta a meglepődést, mondván, hogy ő nem bántja kutyáját. A rendőrök azonban észrevettek egy, a kutyaólba rejtett véres baseballütőt; a házigazda erre nem tagadott tovább, kikötött, vérbe fagyott ebéhez vezette az egyenruhásokat. A brutális gazda kihallgatásán azt vallotta, azért verte agyon kutyáját, mert az folyton elszökött. A rendőrség gyorsított eljárásban vizsgálta az ügyet, s a férfi ezért március végén már bíróság elé is állt. A bíróság állatkínzás miatt felfüggesztett szabadságvesztést rótt rá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását