2024. április 27. - Zita

Nem tud aludni a színész

A színész egy interjúban elárulta, hogy egy hosszan tartó alvási rendellenesség miatt jelentkezett be a Los angelesi UCLA központ pszichiátriai osztályára az év elején.
2008. március 31. hétfő 10:51 - Hírextra
- Már régóta tudtam róla. Ez egy alvási zavar. A tested fáradt, az agyad azonban folyamatosan pörög. Aludni szeretnél, de nem tudsz.

Justin Chambers elmondta, hogy a befekvés előtti két hónapban nem aludt egy héten egy óránál többet, így eljutott arra a pontra, hogy cselekednie kell.

- Ha nem feküdtem volna be, meghaltam volna a kimerültségtől.

A sztár azért döntött úgy, hogy nyilatkozik a betegségéről, mert egy elég ijesztő cikk jelent meg róla, miszerint a Palm Springs-i nyaralása alatt folyamatosan valamilyen rejtélyes betegséggel küszködött.

Nem nagyon lehet tudni, hogy mennyi volt annak a cikknek a valóságtartalma, de szerencse, hogy Justin időben segítségért folyamodott.

A színész vádolja Britney Spearst, mert az felhívta magára, és Justinra a figyelmet azáltal, hogy egy nappal később ő is bevonult ugyanarra a klinikára. Állítja, hogy ha Spears kisasszony nem vonzza oda az újságírókat, akkor csak a közeli barátai és családtagjai tudtak volna rejtélyes betegségéről.

Az egyik amerikai magazin azonban úgy gondolja, hogy a színésznek nem csak alvási problémái vannak.
Fotókat készítettek Justinról egy szórakozóhelyen, majdnem egy hónappal azután, hogy elhagyta a kórházat. Szinte elájult a pultnál, a pincérnő azonban állítja, csak alkoholmentes sört ivott. Végül is, ha csak 20 órát aludt az elmúlt időszakban, érthető, ha azt állítja, hogy csak fáradt volt. Mindenki az lenne.

Egy forrás azt állítja, hogy úgy viselkedett, mint aki bedrogozott, mintha benyugtatózta volna magát.

- A szemei teljesen üvegesek voltak. Nem tudott normálisan beszélni, és összeesett, amikor el akart menni. Aztán egyszer csak teljesen kiakadt, ordibálta, hogy ő öt gyermekes apuka, és nagyon boldog, hagyják békén. Igazán elszomorító látvány volt.

A szemtanú azt is elmesélte a magazinnak, hogy a színész kikezdett a pincérnővel, amikor fizetni akart.

- A lány visszautasította az ajánlatát, erre Justin Chambers kiszórta a pénzt a kezéből, és kijelentette, hogy ’Szedd fel ribanc, erre vagy jó!’.

Nos, az utóbbi megnyilvánulása – ami nem hangzott valami szépen - utalhat másra is, de a többi leírás a biológiai alvás zavarra is vonatkozhat. Bármi is legyen, remélhetőleg a színész nem hagyja abba a kezeléseket.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását