2024. április 27. - Zita

Biciklivel termelt áramot a sztár

A Srácok adásában Beleznay Endre és Erdőhegyi Brigitta bolygónk talán legnagyobb problémájára hívták fel a figyelmet. - A globális felmelegedés az ami elginkább veszélyezteti a Föld, az állatvilág és az emberek jövőjét - foglalták össze röviden miről is k
2008. március 28. péntek 19:57 - Hírextra
A két híresség ezért scatlakozott a Világ Órája nevű világnméretű kezdeményezéshez, melynek lényegét ők maguk mesélték el:

- Március 29-én a világ számos városában, pontban 20-órakor rengeteg, a mozgalomhoz csatlakozó intézményben kikapcsolják az összes áramfogyasztó berendezést. Erre buzdítunk mi is mindenkit. Egy óra mindössze az egész, mégis rengeteget számít.

Hogy még jobban felhívják az akcióra a figyelmet, a Cool stúdiójában egy szobabiciklivel termeltek áramot a beszélgetés közben. A mozgalom tavaly indult az ausztráliai Sydneyből. Akkor egy óra alatt 48ezer autó szén-monoxid kicsocsátásának megfelelő káros anyaggal kevesebb jutott a környezetünkbe az áramspórolásnak köszönhetően. - Idén világméretű részvételre lehet számítani. Hazánkban többek között a legnagyobb kaszinóhálózat is csatlakozott, de reméljük sok magánember is részt vesz a kezdeményezésben. A bolygónk jövője a mi jövőnk is. Kíváncsian várjuk a végeredményt.


Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását