2024. május 2. - Zsigmond

Öngyilkos lett Bill Hayward

Öngyilkos lett Bill Hayward, a Szelíd motorosok (Easy Rider) című 1968-as amerikai kultuszfilm egykori producere - közölték csütörtökön a Los Angeles-i hatóságok. A 66 éves filmes a kaliforniai Castaicban, saját lakókocsijában lőtte szíven magát egy piszt
2008. március 21. péntek 09:22 - Hírextra
Haywardot családi kötelék is fűzte a legendás motoros "road movie" alkotóihoz, mivel a rendező-főszereplő Dennis Hopper az 1960-as években nővérének, Brooke-nak a férje volt. Később elsősorban ügyvédként dolgozott a filmiparban, de a producerkedéssel sem hagyott fel, például az Easy Rider másik főhősének, Peter Fondának több 70-es évekbeli westernjében is dolgozott.

Szenvedélyesen szerette a Harley Davidson motorokat, rendszeresen végigdübörögte járgányával Hollywoodot. Öt évvel ezelőtt azonban súlyos balesetet szenvedett, amely komoly agykárosodást is okozott neki.

Öngyilkossága nem lepte meg környezetét, miután annak idején anyja, Margaret Sullavan színésznő és nővére, Bridget alig 8 hónap különbséggel kábítószer-túladagolásban halt meg, és Haywardnak rögeszméjévé vált, hogy mindketten öngyilkosok lettek. Gyakran mondogatta. "Számomra több mint kihívás, hogy ne tegyek ugyanígy".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását