2024. április 28. - Valéria

Ha Gyurcsány marad, az az MSZP lelkén szárad

A szocialisták felelőssége, hogy mikor mondják ki: Gyurcsány Ferencnek mennie kellene - írta Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője legutóbbi blogbejegyzésében.
2008. március 20. csütörtök 11:57 - Hírextra
A frakcióvezető - aki rendszeresen ír a jobbklikk.hu oldalon - a miniszterelnököt egy olyan vendégségbe jött ismerőshöz hasonlítja, aki az idő múlásával nem veszi észre magát, és nem akar hazamenni.

"Nem veszi észre azokat az apró jeleket, amelyeket pedig a család tagjai egyre nyilvánvalóbbakká tesznek. Aki korábban lopva nézett az órájára, az már kevésbé palástolja. Az ásítás egyre pimaszabb. Eleinte még csak azok célozgatnak rá, hogy mennie kellene, akik kezdetben sem nagyon szimpatizáltak vele. De most már az őt korábban szívesen fogadók jelzései sem burkoltak. Mennie kellene, hogy a család végre élhesse életét" - fogalmaz a frakcióvezető.

Navracsics Tibor szerint Gyurcsány Ferenc is "így felejtette itt magát a magyar közéletben", és csakis a szocialisták felelőssége, hogy mikor mondják ki, hogy mennie kellene.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Szifo
2008. március 20. 23:36
Navracsicsnak nagyon megártott a Fidesz. Politológusként még csak-csak elment, de politikusként már szünetelteti a tisztességét, a stílusa pedig arcpirító.
thurvj97
2008. március 20. 19:05
A malis vituperari laus est- üzenem Navracsicsnak. Ami annyit jelent: "A gonoszok gyalázkodása dícséretnek számít"
Úgy félnek Gyurcsánytól,mint a tűztől. Van is miért! Harmadszor is kiüti a törpét!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását