2024. április 20. - Tivadar

Gyógyszerét dícsérte a százéves nő

Százéves asszonyt köszöntöttek Csengerújfaluban szerdán. Az ünnepeltnek, özvegy Szenes Sándornénak a település polgármestere, Csáki Sándorné adta át a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei község önkormányzatának ajándékát.
2008. március 19. szerda 17:39 - Hírextra

A 870 lakosú, magyar-román határ menti településen a most köszöntött Anna néni már a második lakó, aki megérte a 100. születésnapját, korábban ugyancsak egy nő, Vastag Sándorné érte el a nem mindennapi kort - mondta az önkormányzati vezető az MTI munkatársának.

Szenes Sándorné 1908. március 19-én született Csengerújfaluban, s 74 évig élt együtt férjével. A hosszú házasságból három gyermek született, ők már nincsenek az élők sorában, így az idős asszonyról unokái és dédunokái gondoskodnak jelenleg. Aktív korában a nehéz fizikai munkát végzett a mezőgazdaságban, a növénytermesztés után egy helyi állattartótelepen volt gondozó, s onnan vonult nyugállományba.

A 100 éves matróna - ahogy mondta - "viszonylag jól van", igaz, ehhez hosszú ideje szedett gyógyszerei is nagymértékben hozzájárulnak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását