2024. március 29. - Auguszta

Pandurból lesz

Egy egészségi okból felmentési idejét töltő rendőrt is gyanúsítanak azzal, hogy részese volt egy zalaegerszegi betörésnek - tájékoztatta az MTI-t a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.
2008. március 8. szombat 17:21 - Hírextra
A közlemény szerint csütörtökre virradóra történt a betörés, amelynek során jelentős összegű készpénzt és egy számítógépet vittek magukkal az akkor még ismeretlen betörők. A rendőrök két napon belül elfogtak két férfit, akiket a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak.

Az 51 éves Vas megyei és a 38 éves Zala megyei lakhelyű férfit az ügyészség vette őrizetbe. A nyomozás során felmerült, hogy a betörésben a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság egyik, egészségi okok miatt felmentését töltő hivatásos állományú tagja is érintett, ezért őt az ügyészség ugyancsak őrizetbe vette.

A rendőrségi közlemény szerint a felmentési idejét töltő rendőr szolgálati viszonyát a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság vezetője szombaton azonnali hatállyal megszüntette.

Salamon Róbert, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese további részletekről nem kívánt beszámolni, így arra sem tért ki, hogy a bűncselekményben milyen módon volt érintett az őrizetbe vett rendőr.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását