2024. május 6. - Ivett, Frida

Elődöntős párharcok

A két Fejér megyei csapat, az Alba Volán és a Dunaújváros a két csíkszeredai csapattal mérkőzik meg a jégkorong ob I elődöntőjében, és az esélyek a magyarországi együttesek sikerét ígérik.
2008. március 3. hétfő 12:58 - Hírextra

A negyeddöntőben az Újpestet búcsúztató, címvédő székesfehérváriak az SC Csíkszereda ellen lépnek jégre. Az erdélyi alakulat élvezi a hazai pálya előnyét, lévén a rivális az alapszakaszban a gyengébbik keretével állt ki, a legjobbak az osztrák pontvadászatban szerepeltek. Így aztán az egymás elleni eddigi összecsapások eredményeiből következtetésként levonni semmit sem lehet.

A másik ágon az alapszakaszgyőztes Dab.Extra.hu az előző körben pihent, most pedig a HC Csíkszeredával találkozik. A két gárda a bajnokságban hatszor mérkőzött. Dunaújvárosban mindig kikapott az erdélyi együttes (8-2, 4-2, 5-1), ugyanakkor Csíkszeredában a Dab egyszer nyert (4-3) és kétszer kikapott (4-3-ra hosszabbításban, illetve 4-2-re). Ez a két alakulat vívta december 29-én a Magyar Kupa döntőjét, akkor Csíkszeredában büntetőkkel nyert a dunaújvárosi csapat.

Az elődöntők menetrendje:

március 4., kedd: 1. mérkőzések
március 5., szerda: 2. mérkőzések
március 9., vasárnap: 3. mérkőzések:
ha szükséges:
március 10., hétfő: 4. mérkőzések
március 12., szerda: 5. mérkőzések


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását