2024. május 2. - Zsigmond

Folyamatosan érkezik a segítség a viharkárosultaknak

Folyamatosan érkezik a segítség a dévaványai viharkárosultak megsegítésére - közölte a Békés megyei város polgármestere vasárnap az MTI-vel. Pap Tibor elmondta, a szombat délutáni szélvihar mintegy 220 ingatlanban okozott károkat, s vasárnap reggel óta fo
2008. március 2. vasárnap 16:43 - Hírextra

A térségben működő egyik cserépgyártással foglalkozó vállalkozás 40 százalékos kedvezményt ajánlott fel, így a délután folyamán indulnak is a kamionok Békéscsabára.

A károsultak többségének a polgármester információi szerint van biztosítása, az egyik társaság helyi szakértője már megkezdte a felmérést, de sorra jelentkeznek be más biztosító társaságok is Dévaványán.

Pap Tibor hozzátette: a térség szocialista országgyűlési képviselőjével, Veress Józseffel közösen már döntöttek arról, hogy az önkormányzati ingatlanokban keletkezett kár megtérítése érdekében a megyei önkormányzat vis maior alapjához fordulnak, míg a lakossági károk enyhítése érdekében az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztériumhoz.

Macsári József, a Szeghalmi Többcélú Kistérség Fejlesztési Társulás elnöke telefonon arról értesítette a távirati iroda tudósítóját, hogy a társulás vasárnap délelőtt egymillió forint gyorssegélyt szavazott meg Dévaványának, mely összeget hétfőn át is utalják.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását