2023. március 26. - Emánuel

Nem kelt el Mussolini autója

Százötvenhétmillió forintnak megfelelő összeget akart fizetni egy potenciális vevő azért az Alfa Romeo autóért, amelyben Benito Mussolini (1883-1945) fasiszta diktátor megéljeneztette magát rajongóitól az olaszországi utakon.
2008. február 29. péntek 15:45 - Hírextra

A gépkocsi tulajdonosa azonban nem érte be azzal az összeggel, amelyet a licitáló az angliai Cheltenham fürdőhelyen, a H and H Classic Auctions aukciósház csütörtöki árverésén felkínált. - "Az összeg alatta volt a megkövetelt minimális árnak és ezért a tulajdonos nem adta beleegyezését" - jelentette be az aukciós ház szóvivője.

Mussolini vérvörös színű sportkocsijának árverésén a minimális eladási ár 465 ezer font (160 millió forint) volt. Az árverés megkezdése előtt elhangzott olyan vélemény, hogy akár 800 ezer fontos vételár is elérhető lesz.

Licitáláskor a legnagyobb összeget egy olasz oldtimer-rajongó ajánlotta fel - közölte az aukciós ház. Az Alfa Romeo tulajdonosa, akinek kiléte nem vált ismeretessé, időközben megállapodott az árverés nélküli lehetséges eladásról egy másik érdeklődővel. Hogy mennyiért, azt nem fedte fel.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását