2024. május 9. - Gergely

Nyilvános vitát kezdeményez a Fidesz alelnöke

Nyilvános vitára hívja és várja Pelczné Gáll Ildikó a Fidesz alelnöke Miskolc MSZP-s országgyűlési képviselőit a március 9-i népszavazásra feltett kérdések ügyében. Ezt maga a politikus jelentette be Miskolcon tartott sajtótájékoztatóján szerdán.
2008. február 27. szerda 15:48 - Hírextra
Az embereknek joguk van tudni arról, hogy választott országgyűlési képviselőjüknek mi a véleménye a népszavazásra feltett kérdésekről - mondta Pelczné Gáll Ildikó, hozzátéve: ezért arra kéri Miskolc MSZP-s országgyűlési képviselőit, hogy egy lakossági fórumon, kamerák és a nyilvánosság előtt érveljenek arról, miért szavazták meg a vizitdíjat, a kórházi napdíjat és a tandíjat.

A Fidesz alelnöke, országgyűlési képviselője szerint a borsodi megyeszékhely lakói kíváncsiak a képviselők álláspontjára, és kérdezhetnek is tőlük.

Mint mondta, "egyszerű beszélgetésre" gondol, hogy a városlakók közvetlenül megismerhessék a képviselők pro- és kontra érveit, és ha még nem döntöttek arról, hogy miként voksolnak majd március 9-én ez a vita segítsen nekik.

"Úgy gondolom, ez így tisztességes, egymással és a választópolgárainkkal szemben is" - tette hozzá.
Pelczné Gáll Ildikó március 5-re invitálja nyilvános vitára Miskolc MSZP-s országgyűlési képviselőit.
Miskolc négy egyéni választókerületében MSZP-s képviselők szereztek mandátumot a legutóbbi választáson, míg a Fidesz-KDNP szövetségnek három, listáról bejutott képviselője ül a parlamenti padsorokban.

A Fidesz alelnöke szerint a nyilvános vita akár két-, akár többszereplős lehet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását