2024. április 19. - Emma

Eduardo szerint baleset történt

Szerencsétlen esetnek minősítette a vele történteket Eduardo da Silva, az Arsenal horvát labdarúgója, akinek a Birmingham elleni szombati bajnoki mérkőzésen tört el több helyen a lába Martin Taylor belépője nyomán.
2008. február 25. hétfő 12:30 - Hírextra
"Nem emlékszem nagyon a történtekre. Annyi maradt meg bennem, hogy ránéztem a lábamra, ami a normálishoz képest az ellenkező irányba állt. Az biztos, hogy nem szeretném újra látni az esetet, sem tv-ben, sem fényképen" - idézte fel sérülését a brazil születésű csatár. "Ez egy nagyon balszerencsés szituáció, ami néha előfordul ebben a sportban."

A birminghami védő csúnya talpalása után a támadót percekig ápolták a pályán, majd a helyi kórházban azonnal megoperálták. Vasárnap Birminghamből egy londoni klinikára szállították át Eduardót, aki már a visszatérésre koncentrál:

"Tisztában vagyok vele, hogy ebben a szezonban már nem játszhatok és a júniusi Európa-bajnokságon sem léphetek pályára, de emiatt nem szomorkodom. Csak az érdekel, hogy meggyógyuljak és a lehető leghamarabb visszatérhessek."

A meccs után Arsene Wenger, az Arsenal vezetőedzője nem volt ilyen elnéző és kijelentette, hogy - az azonnal kiállított - Taylort örökre el kellene tiltani, igaz, egy nappal később, már kicsit visszafogottabban, felindultságával magyarázta kirohanását. A birminghamiek ugyanakkor megvédték játékosukat, akit szerintük lesújtott az eset.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását