2024. április 30. - Katalin, Kitti

Nem Madeleine-t látták Montpellier mellett

Nem Madeleine volt az a kislány, akit egy holland tinédzser felismerni vélt a múlt héten egy Montpellier-hez közeli étterem parkolójában.
2008. február 21. csütörtök 16:56 - Hírextra

A 18 éves Melissa Firing egy autópálya menti étterem parkolójában pillantotta meg február 15-én a Madeleine-re hasonlító kislányt, aki egy mobiltelefonból szóló dallamra táncolt. A gyerek egy felnőtt férfi kíséretében volt - nyilatkozta a holland turistalány, aki azonnal kapcsolatba lépett a rendőrséggel.
A nevén szólította, a szemébe is nézett, és a reakciójából vette bizonyosra, hogy a 2007 májusában Portugáliában eltűnt McCann-gyereket látta. A találkozást követően a férfi a gyerekkel együtt azonnal továbbállt - mesélte el Firing a történteket egy holland napilapnak.

A francia rendőrség csütörtökön ismét alaposan megvizsgálta az étterem környékét pásztázó kamera felvételét. A vizsgálatban részt vevő egyik illetékes, akit azonban nem hatalmaztak fel a nyilatkozatra, neve elhallgatását kérve megerősítette, hogy nem Madeleine szerepelt a videón.

A skót Madeleine McCann szüleivel és testvéreivel nyaralt a portugáliai tengerparton, amikor egy éjszaka eltűnt a szobájából. Azóta a világon sokfelé látni vélték Marokkótól egészen Argentínáig, ám a rendőrségnek sehol sem sikerült a nyomára bukkannia.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását