2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Topmodellek a topon

A legnépszerűbb modelleknek nemcsak a testük, de az anyagi helyzetük is tökéletes.
2008. február 14. csütörtök 21:46 - Hírextra
Az egyik modellekkel foglalkozó oldal rangsorba szedte a kifutók angyalait, népszerűségük és keresetük alapján. Az első helyre ki más kerülhetett volna, mint Heidi Klum. A német csoda a Victoria’s Secret főteste, és körülbelül még száznegyven másik cég reklámarca. Emellett példás családanya, férjével Seal-lel együtt három gyereküket nevelik.

Heidi sarkában Gisele Bündchen lohol. Brazília legformásabb domborulatai évekig a legdrágább élő próbababának számítottak. De nemcsak a divattervezők látnak fantáziát Gisele alakjában. A híres férfiak is megvesznek érte, Leonardo DiCaprio, Kelly Slater, hétszeres szörfvilágbajnok, és Tom Brady, a New England Patriots hátvédje mind imádták egy ideig. A dobogó alsó fokán szintén egy brazil gyöngyszem, Adriana Lima található.

Őket a már nyugdíjazott Tyra Banks követi, aki manapság már tévé show-iról, és súlyingadozásairól ismert. Karolina Kurkova az ötödik, míg James Blunt volt barátnője, Alessandra Ambrosio a hatodik helyen végzett. Naomi Campbell még az első tízből is kiszorult. A mostanság hivatalos buli kellékké avanzsált Marisa Miller a tizennegyedik, míg Anglia drogkirálynője, Kate Moss a tizennyolcadik lett.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását