2024. május 2. - Zsigmond

Atomrészegen ült a volán mögé

Egy bosnyák autósnak a vérében rekordgyanús, 6,05 ezrelék alkoholt mutatott ki a rendőrségi szonda. A megengedett alkoholszint Boszniában 0,3 ezrelék, s ez egy pohár sör elfogyasztásának felel meg. A rekordrészeg sofőr meg is halhatott volna.
2008. február 14. csütörtök 19:13 - Hírextra
Bosznia-Hercegovinában csütörtökön nagy közúti ellenőrzés kezdődött, sok útra sebességmérő kamerát helyeztek ki a rendőrök, akik Posusje település közelében, a délnyugati országrészben arra lettek figyelmesek, hogy egy autó cikkcakkban megy az úton.

A közlekedésrendőrök meg akarták állítani az "imbolygó" járművet, de csak vad üldözés után sikerült megállítaniuk az autót és elkapniuk a 41 éves sofőrt.

Damir Cutura, az intézkedő rendőrök vezetője elmondta az AFP francia hírügynökségnek, hogy amikor a fújás után megpillantotta a szondát, alig akart hinni a szemének, mert a műszer 6,05 ezrelék alkoholszintet mutatott, ugyanis már a 4 ezrelék is életveszélyes. Először azt hitte, hogy rossz a szonda, de a készülék másodszorra is ezt az eredményt mutatta, tehát a műszer jól működött.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását