2024. április 29. - Péter

Kompromisszum született

Csütörtökön sikerült megállapodni a kijevi Olimpiai Stadion üzemeltetőinek és a létesítmény közelében bevásárlóközpontot építőknek, így zavartalanul folytatódhatnak az előkészületek Ukrajnában a 2012-es, Lengyelországgal közösen rendezendő labdarúgó Európ
2008. február 8. péntek 06:50 - Hírextra

"Olyan kompromisszum született, amelynek köszönhetően új tervekkel, de nyugodtan el lehet kezdeni az Eb előkészítését" - mondta Ivan Vaszjunik miniszterelnök-helyettes.

Az európai szövetség (UEFA) múlt héten hivatalos levélben tájékoztatta az ukránokat arról, hogy biztonsági szempontból rendkívül aggasztónak tartja az Olimpiai Stadion tőszomszédságába tervezett bevásárlóközpontot. Ezenkívül az UEFA figyelmeztette a rendező országokat a pályázati anyagokban leadott határidők betartásának fontosságára és a munkálatok felgyorsítására.

Az UEFA elégedetlen volt egy másik ukrán Eb-helyszínen, Lvivben eddig elvégzett előkészítő munkával is, de figyelmeztetésben részesültek a lengyelek is, akik a kormányváltás miatt kialakult bizonytalan politikai helyzettel indokolták a csúszásokat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását