2024. április 24. - György

Britney életveszélyben

Britney Spears szülei mélységesen aggódnak a kórházi kezelését váratlanul megszakító lányuk miatt és nem értik, hogy miért nem szereznek érvényt a hatóságok az énekesnő egészsége és biztonsága érdekében hozott bírósági döntéseknek.
2008. február 7. csütörtök 16:04 - Hírextra
Jamie és Lynne Spears szerdán ügyvédjük útján hozták nyilvánosságra közleményüket, alig néhány órával azután, hogy lányuk a vártnál egy héttel korábban elhagyta a kórházat, és egy ismeretlen férfi által vezetett fekete Mercedes-Benzzel Beverly Hills egyik szállodájához hajtatott.

"Mint egy lelki válsággal küzdő felnőtt gyermek szülei rendkívül csalódottan vettük tudomásul, hogy pszichiáter kezelőorvosa tanácsa ellenére lányunkat, Britney-t elbocsátották a kórházból, ahol a legjobban vigyáztak volna egészségére és biztonságára" - fogalmaztak.

"Nagyon aggódunk a lányunk biztonsága és sebezhetősége miatt és úgy gondoljuk, hogy jelenleg veszélyben forog az élete" - hangsúlyozták az elvált szülők értetlenül állva a tények előtt, hogy a lányuk ügyében hozott bírósági határozatokat miért nem tartják be.

A január végén egy hónap alatt már másodszor pszichiátriai kezelésre kórházba szállított popsztár érdekeinek védelmére több törvényszéki határozat is született az elmúlt napokban: egy bírói döntés két hétre hosszabbította meg a Los Angeles-i UCLA klinikára január 31-én bekerült Britney kényszergyógykezelését, egyúttal elrendelte elmeállapotának orvosi vizsgálatát annak tisztázására, hogy képes-e egyedül intézni az ügyeit. Ez követően február 14-ig ideiglenesen apját, Jamie Spearst nevezték ki törvényes gyámjául és ideiglenes távoltartási végzést adtak ki menedzsere, Sam Lutfi ellen, aki az édesanya tanúvallomása szerint gyógyszerezte és hatalmában tartotta a mániás depresszió tüneteit mutató lányát.

Az énekesnő idő előtti kórházi távozásának körülményei egyelőre ismeretlenek.
Britney Spears feltehetően válása és a gyermekei elhelyezése ügyében megindult per miatt került súlyos lelki válságba, állapotának romlásához jelentős mértékben hozzájárult a minden lépését követő paparazzi-raj zaklatása.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását