2024. május 5. - Györgyi

A sztár táncosai éhbérért dolgoznak

A Táncosok Szövetsége kérdőre vonta Avril Lavigne-t, mert háttértáncosai túl alacsony fizetést kapnak.
2008. február 7. csütörtök 06:59 - Hírextra
A Szövetség kedden tartott volna egy meghallgatást, ám előtte egy nappal mégis törölték. Avril csapata úgy döntött: ez a megfelelő pillanat, hogy végre mindenki megtudja az igazságot, még attól sem riadtak vissza, hogy kitálaljanak.

Egyre többször kapott szárnyra az a hír, miszerint Avril táncosai a minimálbért sem kapják meg. Még egy részletes kimutatás is nyilvánosságra került: állítólag egy turnéra hetente összesen 1250 dollárt (237.500 Ft) fizetnek, amiből még lejönnek az adók, így kézhez egy százassal kevesebbet, azaz 1150 dollárt kapnak csupán. Ebben még nincs benne az a plusz díj sem, ami a Szövetséget illetné, pedig ez a törvényes eljárás a szakmában. A liga hiába érvelt, Avriléket ez továbbra is hidegen hagyta.

Ám a vita tovább folytatódott. A Szövetség úgy gondolja, hogy az ő dolguk a klienseikért és minden táncosért kiállni. Beajánlják őket világszerte kollégáknak és tánciskoláknak. A hangsúlyt továbbra is a méltatlanul kevés fizetésre fektették. Szerintük ez a pénz nem arányos a belefektetett munkával. Ennyiért a Szövetség nem tud profi táncosokat bérbe adni.

Avril szóvivője szerint azonban szó sincs semmiféle elégedetlenségről. Avril igazán tisztellettel bánik a táncosaival, és abszolút egyetértésben dolgoznak együtt.

Az énekesnő turnéja március 5-én kezdődik Victoriában és májusban Seattle-ben ér véget.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását