2024. április 20. - Tivadar

Évekre börtönbe küldhetik a pornósztárt

A 36 éves expornós 56 esztendős férjét a római főügyészség prostitúcióra kényszerítés miatt jogerősen 4,5 év letöltendő börtönbüntetésre ítélte. A vádlottak között van Henger Éva is, akinek ügyében még nem született ítélet. Egy másik, hasonló ügyben taval
2008. február 6. szerda 10:28 - Hírextra
A nyomozás tíz éve indult prostitúcióra kényszerítés miatt. Az ítélet szerint legális munkára szerződtették a lányokat, ám a valóságban szexrabszolgaként dolgoztak különböző éjszakai bárokban.

Nem ez az első ilyen ügye Riccardo Schicinek. A pornóipar koronázatlan királyát - feleségével együtt - első fokon tavalyelőtt már elítélték hasonló bűncselekmény miatt. Henger Évára akkor négy és fél, férjére hat év börtönt szabtak ki. Amennyiben a bíróság jogerősen elítéli Schiccit ebben az ügyben is, több mint tíz év börtön vár rá.

A végső ítélet azért húzódik, mert tucatnyi vádlott szerepét kell tisztázni. Köztük Henger Éváét is, aki 18 évesen ment Olaszországba, és beleszeretett a nála húsz évvel idősebb pornócsászár. Házasságukból két gyermek született. Éva dolgozott néhány pornófilmben - akárcsak Schicci előző élettársa, Cicciolina -, az utóbbi években pedig televíziós show-műsorokat vezetett. Éva azt állítja, hogy tőrbe csalták őket. A házaspár kapcsolata a tárgyalások alatt tönkrement, Éva ma egy sztárfodrásszal él.

Az ügy kirobbanása után Henger Éva elmondta: "Ricardo a fő vádlott, mert ő közvetítette a lányokat a lokálba. A vádirat szerint annyi a szerepem, hogy tolmácsoltam, ami egyébként nem igaz. Egy razzia során a lányok erősebb műsort adtak a sztriptíznél, de ők döntik el, mi a határ náluk. Szó sincs arról, hogy bordélyházban prostituáltak futtatásában részem lenne!"
Forrás: hirado.hu/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását