2024. április 24. - György

A Malév örül a konzulátusnak

A Malév örömmel vette tudomásul a jekatyerinburgi magyar főkonzulátus megnyitását, hiszen így leegyszerűsödik a térségben lakók számára az Európába való utazás, mivel a kiadott vízummal valamennyi Schengen országba el lehet utazni- értesült a HavariaPress
2008. január 27. vasárnap 09:48 - Hírextra
Leonov Péter, a Malév vezérigazgatója kiemelte: "A Budapest-Jekatyerinburg járat történetében fordulópont lehet a főkonzulátus megnyitása, hiszen lényegesen leegyszerűsödik a térségben lakók számára a Magyarországra és Európába való utazás, tekintettel arra, hogy a Főkonzulátus által kiadott vízummal valamennyi Schengen országba el lehet utazni". A Malév a Danubius Hotel Csoporttal közös Wellness Flight elnevezésű marketing kampánnyal is jelen van Jekatyerinburgban. A repülőjegyet és hat, plusz egy ingyenes hévízi éjszakát magában foglaló csomag jó alkalmat nyújt arra, hogy a térségben élők kipróbálják Magyarország termálvizeit és vendégszeretetét.

 Jekatyerinburg Oroszország negyedik legnagyobb városa és Közép-Oroszország egyik legfontosabb ipari központja, két kontinens találkozásán, Ázsia és Európa határán épült. Fontos közlekedési csomópont, a város a világhírű Transz-Szibériai vasútvonal egyik megállóhelye, központi pályaudvaráról hét fővonal indul a régió nagyvárosaiba Perm, Kazány, Cseljabinszk, Kurgán, Tyumeny, Tavdu és Nyizsnyij Tagil felé.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását