2024. május 4. - Mónika, Flórián

Vádlott Zsanettből

Hamis vád miatt a Budapesti Nyomozó Ügyészség elrendelte a nyomozást E. Zsanett ellen - erősítette meg az MTI információját a fővárosi főügyész szerdán az MTI-nek. Ihász Sándor közölte, hogy a Budapesti Nyomozó Ügyészség hivatalból ötrendbeli hamis vád mi
2008. január 23. szerda 13:58 - Hírextra
E. Zsanett saját állítása szerint május 4-én Budapesten, a Múzeum körúton öt rendőr igazoltatta, majd egy sötét mellékutcába vitte őt, ahol ketten megerőszakolták a három másik rendőr jelenlétében.

A Fővárosi Főügyészség május 17-én jelentette be, hogy az ügyben öt rendőrt gyanúsított meg a Budapesti Nyomozó Ügyészség: két rendőrt erőszakos közösülés bűntettével és vesztegetéssel, három rendőrt pedig bűnsegédként elkövetett erőszakos közösülés bűntettével.
Az öt rendőr ellen szeptember 12-én vádat emelt a Budapesti Katonai Ügyészség szolgálatban elkövetett kötelességszegés miatt és közülük hárommal szemben hivatali visszaélés miatt is.
Múlt hét szerdán a Fővárosi Főügyészség elutasította az erőszakos közösülés bűntette és más bűncselekmény elkövetése miatt, a sértett jogi képviselőjének, a nyomozást megszüntető határozata ellen bejelentett panaszát.

Az elutasító határozat ellen a sértett, jogi képviselője útján, hatvan napon belül, pótmagánvádlóként léphet fel és vádindítványt nyújthat be az ügyészség útján a bírósághoz.

Ihász Sándor kérdésre válaszolva elmondta: nincs tudomása arról, hogy ez eddig megtörtént volna.
A rendőrség internetes honlapján múlt hét csütörtökön jelentették be, hogy megszüntették a meggyanúsított rendőrök beosztásból való felmentését, így újra munkába állhatnak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását