2024. április 28. - Valéria

Panaszok a távhőszolgáltatás miatt

A sátoraljaújhelyi távfűtött lakásokban élők az utóbbi időben többször is panaszkodtak a távhőszolgáltató miatt, először azért, mert hónapokig nem kaptak számlát a szolgáltatótól, majd karácsony előtt azért, mert egy összegben kérték tőlük az elmaradt bef
2008. január 15. kedd 10:52 - Hírextra

Kérelem alapján a fogyasztók kaphattak részletfizetési kedvezményt, a panaszok azonban ezzel nem értek véget. A sátoraljaújhelyiek ugyanis kiszámolták, hogy a lakásokban a kiszámlázott hőmennyiség 2002 és 2004 között csökkent, azóta viszont emelkedik.

Dankó Dénes, a város alpolgármestere úgy fogalmazott: valóban nőtt a kiszámlázott hőmennyiség, amelyet egyebek mellett a Tigáznak és a Fogyasztóvédelmi Felügyeletnek is jeleztek. A Tigáztól kérték, hogy azon lépcsőházaknál, ahol a Panelprogram keretében a külső hőszigetelés, valamint a nyílászárók cseréje megtörtént, vizsgálják felül a kiadott hőmennyiséget, hisz a jobb szigetelés miatt sokkal kevesebb hő kell a lakás felfűtéséhez.

Mindeközben megkezdődtek az egyeztetések a Tigáz vezetésével, hogy a város tervei szerint fel tudják bontani a jelenleg érvényben lévő szolgáltatói szerződést a társasággal.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását