2024. április 27. - Zita

Az utcán akarta megerőszakolni

Az utcán akarta megerőszakolni kiszemelt áldozatát egy 34 éves férfi Balatonmáriafürdőn - közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel. Egy ismeretlen férfi vasárnap kora reggel nemi közösülés szándékával rátámadt egy 29 éves marcali nőre, ám a sértett ellen
2008. január 14. hétfő 13:43 - Hírextra
Bíró Gábor tájékoztatása szerint a nő segítségére siető férfi fellépésének köszönhetően a támadó elszaladt a helyszínről, ám a rendőrök a délutáni órákban a lakásában elfogták, kihallgatását követően pedig őrizetbe vették.

A férfit erőszakos közösülés kísérletének elkövetésével gyanúsítják.

A rendőrség hétfőre ígért részletes tájékoztatást egy másik, még pénteken, a marcali templomban történt hasonló esetről.

Az 51 éves marcali férfi ügyével kapcsolatosan, akit egy 76 éves helybeli asszony elleni erőszakos nemi közösülés kísérlete és súlyos testi értés miatt vettek őrizetbe, az MTI érdeklődésére a szóvivő egyelőre annyit közölt: a gyanúsított előzetes letartóztatásba vételéről hétfőn dönt a bíróság.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását