2024. április 24. - György

Paul McCartney nem ad több pénzt

Paul McCartney becsukta pénztárcáját, így Heather Mills-nek még egy szülinapi bulira se futja. Sokan cseréltek volna Hetaher Mills-szel, amikor hozzáment Paul McCartney-hoz. Ám a válási procedúrát senki sem vállalná át tőle. Az egykori Beatle-re és a mode
2008. január 13. vasárnap 13:44 - Hírextra
Mostanság Heather kezd ráébredni, hogy csak addig volt királynő, míg mögötte volt a kincstár. Még egy valamirevaló születésnapi partit sem tudott összedobni magának, pedig ez lett volna a negyvenedik. Azt kérte az ismerőseitől, hogy hagyják egyedül, mert teljesen ráment anyagilag és lelkileg is a pereskedésre.

A közeljövőben még lejjebb is süllyedhet a hölgy. Ugyanis volt ügyvédeinek másfélmillió fonttal tartozik, akik beperlik, ha nem fizet. Ezért el kell adnia házát, ahol jelenleg lakik. Ha a bíróság nem ítéli meg neki a remélt összeget Paul vagyonából, akkor szinte semmije nem lesz.

Mindenidők leggusztustalanabb válása már hosszú hónapok óta borzolja a kedélyeket. Az egykor álom párként turbékoló szerelmesek, minden elképzelhető átkot a másik fejére szórtak már. A vallomásaik alapján ők a legundorítóbb emberek a föld kerekén, persze csak, ha elhiszi nekik bárki is a mocskolódásukat.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását