2024. április 28. - Valéria

Új ember a Real Madridnál

Új "játékost" szerződtetett a Real Madrid labdarúgócsapata, akiért azonban nem kellett átigazolási díjat fizetni és akinek sok köze tulajdonképpen nincs is a futballhoz: az új szerzemény Jesús González mesterszakács, ő felel ezentúl a spanyol gárda tagjai
2008. január 9. szerda 08:17 - Hírextra

A 36 éves séf felvételével új útra lépett a Real, hiszen az első klub a Primera Divisiónban, amely profi szakácsot alkalmaz.

A Chechu művésznéven futó González az egyesület internetes honlapján jelentkezett az állásra, s hat jelölt közül lett a befutó.

"Mindenkinek el kellett készítenie egy úgynevezett edzőtábor-menüt a csapat a számára, s végül a játékosok elmondták, hogy melyik ízlett nekik a legjobban. A tésztám nagy sikert aratott, bár most már elárulhatom, hogy Fabio Cannavaro adott egy-két tippet előzetesen" - mondta a "válogatóversenyről" a későbbi győztes.

Minden spanyol elsőosztályú csapat alkalmaz táplálkozási tanácsadót, de a Real Madrid az első, amely az új konyhafőnökkel gyakorlatilag éjjel-nappal kiszolgálja a játékosokat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását