2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Reggeli Jam az ATV-n

Reggeli Jam címmel új napindító műsorral jelentkezik a jövő héttől az ATV - tájékoztatta a társaság egyik vezetője pénteken az MTI-t.
2008. január 4. péntek 11:13 - Hírextra

Mint mondta, a változtatás célja, hogy a televízió "a csatornát néző, igényes közönségét bővítse és fiatalítsa". A korábban ebben a sávban látható ismétléseket a Reggeli Jamet követően sugározzák.

A hét óra előtt öt perccel induló és kilenckor záruló adásfolyamot az ATV-n már hosszabb ideje látható Demcsák Zsuzsa és az RTL Klubtól nemrég leigazolt Sárosdy Eszter vezeti heti váltásban - tudatta, jelezve: a politikai és bulvártémákat egyaránt feldolgozó műsorfolyamban két alkalommal - kezdéskor és egy órával később - hangzanak el hírek.

A Kávét vagy teát című rovatban szerepel a nap vendége, a Hidegzuhany "a nap kínos témájával" foglalkozik, a Kultúrmix mellett Vendégkönyv címmel fogyasztóvédelemmel foglalkozó rész is helyet kapott a műsorban, de lesznek környezetvédelmi percek és egy kis pletyka is - mondta el.

Közlése szerint a "gyakorló" és a leendő szülők számára egyaránt kínálnak majd újdonságokat, Alapozó címmel pedig szépségápolási tanácsokat nyújtanak.

Újdonságként említette ugyanakkor, hogy az ATV lapszemle helyett a Netszemlét ajánlja, benne a internetes lapok legfrissebb híreivel.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását