2024. április 17. - Rudolf

Gáttalanul készül az olimpiára

Liu Hsziang (Liu Xiang), a 110 méteres gátfutás olimpiai és világbajnoka a jövő évi nyári játékok miatt a megszokottnál kevesebb európai versenyen áll rajthoz és kihagyja többek között a júniusi és júliusi Golden League-viadalokat.
2007. december 27. csütörtök 11:31 - Hírextra
Ezt a 24 éves atléta edzője, Szun Haj-ping (Sun Haiping) mondta el egy kínai napilapnak, hozzátéve, hogy tanítványával mindent a pekingi játékoknak rendelnek alá.

"Június elején a berlini és az oslói Golden League-viadalok helyett más versenyekre nevezünk, a júliusi római és párizsi versenyek pedig nagyon közel vannak az olimpiához, ezért nem férnek bele a felkészülésünkbe" - indokolta a döntést Szun.

Kína első ötkarikás aranyérmes atlétája a tervek szerint jövőre először a madridi fedettpályás világbajnokságon áll majd rajthoz, a szabadtéri idényt pedig májusban Oszakában kezdi meg, illetve ugyanebben a hónapban biztosan indul a pekingi tesztversenyen is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását