2024. április 27. - Zita

Beindult a hazai síszezon

Bár az elmúlt éjjel sok helyütt havazott az országban, nincs olyan sípálya, ahol ez elég lenne a hó a síeléshez. Kékestetőn például mindössze 3 centi hullott, de a Mecsekben és Dobogókőn is csak 5 centis a lepel. A Kékesen immár másfél hete hóágyúznak, ho
2007. december 25. kedd 10:13 - Hírextra
Az Országos Meteorológiai Szolgálat Információi szerint Bánkúton és Nagyhideghegyen 3, Bükkszentkereszten 4, Farkasgyepűn 6 centis hó esett. Visegrádon, Zebegényben és a budapesti Normafán alig egy centis "lepel" hullott - mondta el a Független Hírügynökségnek Vadász Vilmos, az OMSZ egyik munkatársa.

Az ország legmagasabban fekvő sípályáján kedd reggel kilenckor indult be az élet. A Kékestető déli részén 1000 méter magasból, összesen 550-600 méter hosszan lehet lesiklani, és beindították a tányéros liftet is. A síközpont vezetői bíznak benne, hogy hamarosan a két északi pálya is síelhető lesz. Szerdán és szombaton délután 5-től este 8-ig, pénteken pedig este 9-ig lehet majd sportolni, vagyis ezeken a napokon meghosszabbított nyitva tartással várják a síelőket. December 25-től a síelők rendelkezésére áll a 150 méteres oktató- és a 70 méteres tanuló pálya is.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását