2024. május 3. - Tímea, Irma

Ajándék a netről

Mindjárt itt a Karácsony és távol van szeretteitől? Esetleg vannak olyan ismerősei, akiknek szívesen szerezne vidám perceket az ünnep alkalmából? Nem kézzelfogható ajándékban gondolkozik? Az interneten ez is megoldható.
2007. december 23. vasárnap 12:05 - Pálfi Rita

Évről évre szaporodik azoknak az internetes oldalaknak a száma, amelyek segítségével barátainkat, szeretteinket és akár üzlettársainkat is meglephetjük az ünnepek alkalmával. Persze ahogy a boltokban is a Karácsony körül van a legnagyobb felhajtás, úgy a világháló sem mentesül az ilyen irányú túlzásoktól. Lépten-nyomon találhatunk giccsesebbnél giccsesebb képeslapokat, ezek között üdítőként hat egy-két friss ötlet, egy szimpla marhaság. Vagy olyan oldalak, amik nem kifejezetten Karácsonyra készültek, de egymás felvidítására, vagy csak egy egyszerű jelzésre, hogy nem felejtettük el a másikat, kiválóan használhatók. Nézzük, mivel szórakoztathatjuk egymást idén.

A klasszikusok

Évek óta a karácsonyi hangulatfokozás elmaradhatatlan darabjai a Télapó és a rénszarvasok zenés köszöntői, amik létüket az ICQ társalgós programnak köszönhetik. Három képeslap versenghet kegyeinkért, a kéményen éneklős, a hagyományos zongorás felállás, és a különböző stílusokban előadott karácsonyi dalocskás. Ez utóbbinál megcsodálhatjuk, hogy milyen csodálatosan sokoldalú a Télapó, míg az első kettőben a rénszarvasok elragadó muzikalitását értékelhetjük. Akármelyiket is küldi az ember a címzett figyelmét hívja fel rá, hogy az alkotások magasabb fokú befogadásához és értékeléséhez szükséges a hang használata is. Ezen felül az első két mű esetében a rénszarvasok bökdösése fokozza az élményt.

http://www.icq.com/img/friendship/static/card_7944_rs.swf
http://www.icq.com/img/friendship/static/card_16959_rs.swf 
http://www.icq.com/img/friendship/static/card_18991_rs.swf 

Váltsa valóra mások álmait!

Barátnője mindig is címlaplány szeretett volna lenni? Gyermekei benne szeretnének lenni a tévében? Esetleg elirigyelte a 2006-os gigantikus Gyurcsány plakátot, és hasonló pozícióra törne? Vagy Paris Hilton kezei közé kívánkozik? Titokzatosan mosolyogna Mona Lisa helyett? Hihetetlen, de igaz: a megoldás egy oldalon elérhető. Egészen pontosan itt: http://photofun.od.ua. A vicces fotós oldalt egy ukrán házaspár üzemelteti, és egy - nem túl nagy méretű – kép elég is az átalakuláshoz. Mindössze annyi a dolgunk, hogy az oldalon kiválasztjuk a keretet, amibe a képet helyezzük, és feltöltjük az átalakításra váró képünket. Ezek után meg is jelenik az általunk kiválasztott fotó, a szemünk íze szerint való keretben. Lementhető, továbbküldhető. Garantált szórakozás, és személyre szabott ajándék.

A fehér Karácsony szerelmeseinek

Annyira szeret valakit, hogy legszívesebben az égre írná a nevét? Vagy a hóba is akár, ha fehér Karácsonyunk lenne. Nem kell a felhőket vágyakozva figyelni tovább, a pingvinek segítenek. Ezen az oldalon www.star28.net/snow.html. Csak be kell írni a kívánt nevet és a mókás kis állat lavinaként csúszdázva bejárja a képernyőn megjelenő fehér hegyeket, és a hóban kirajzolódik a választott felirat. Mondjuk így: http://www.star28.net/penguin_tebe.swf?msg=hirextra 


ELFajulás

A nem túl táncoslábú, ám nevettetésre vágyók figyelmébe ajánlom az utóbbi héten futótűzként terjedő elfes oldalt, a http://elfyourself.com címen. Ennek segítségével általánossá vált a karácsony előtti elmanósodás, ugyanis a fent említett oldalon, szintén egy kép feltöltése elég ahhoz, hogy helyettünk ezek a kedves kis törpére emlékeztető figurák járják el a karácsonyi táncot. Ha többen szeretnének szerepelni az ünnepi produkcióban, akkor több képet kell feltölteni. Ebben a kategóriában barátok, barátnők, kutyák, macskák, azaz minden, amiről képünk van indulhatnak. A hirextra.hu szerkesztősége nem tudott kibújni a bőréből, ezért olvasóinknak egy külön magyar elf-csapatot hoztunk létre. http://www.elfyourself.com/?id=1567186430 

Jó szórakozást!
Kellemes Ünnepeket!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását