2024. május 2. - Zsigmond

Több ezer petárdát foglaltak le

Több ezer darab petárdát foglaltak le a rendőrök egy árusnál szombaton reggel Debrecen egyik piacán. A rendőrök ellenőrizték a debreceni Vágóhíd utcai használt-cikk piacot és környékét, eközben figyeltek fel egy gyanúsan viselkedő férfire, akinél később 2
2007. december 22. szombat 23:05 - Hírextra
A 33 éves férfi ellen robbanóanyaggal és pirotechnikai termékkel kapcsolatos szabálysértés miatt indult eljárás - közölte a Debreceni Rendőrkapitányság.

Az Országos Rendőr-főkapitányság korábban már figyelmeztetett, hogy petárdázni - tavalyhoz hasonlóan - idén szilveszterkor sem lehet. Engedélyezett viszont az úgynevezett kistűzijáték, ezeket december 28-tól szilveszter éjfélig lehet megvásárolni a hatósági engedéllyel rendelkező árusoktól. A megmaradt játékokat az újév első öt napján vissza kell vinni a forgalmazóhoz, vagy az árushoz. Akinél ötödike után tűzijátékot találnak, azt 50 ezer forintra büntethetik, aki használja is, az 100 ezer forint szabálysértési bírságra számíthat.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását