2024. április 18. - Andrea, Ilma

Talmácsi lovag lett

Sólyom László államfő a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje Kitüntetést adományozta Talmácsi Gábornak, a motorsportban szerzett felbecsülhetetlen érdemei elismeréseként. A kitüntetést Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési miniszter ad
2007. december 21. péntek 15:38 - Hírextra
Bajnai Gordon hangsúlyozta: a sport jóval több, mint megmérettetés, az a nemzeti kultúra, az identitástudat része.

"Talmácsi Gábor ma milliók kedvence. Olyan egyöntetű szeretet és tisztelet árad felé, amely kevés magyarnak jut osztályrészül. Sikere valóban egyesítette a nemzetet, és erre nem sok példa akad manapság. Talmácsi Gábor tehetségével, tetteivel, szerénységével, sportága és ellenfelei iránti közismert tiszteletével, igazi példaképként viszi jó hírünket a világba" - mondta sportot is felügyelő miniszter.

"Óriási megtiszteltetés ért, nagyon boldog vagyok" - fogalmazott Talmácsi, aki január 24-én Jerezben kezdi meg a teszteléseket.

Bajnai Gordon a Magyar Köztársaság címerével ékesített aranygyűrűt adományozta Stefano Favarónak, a magyar motoros menedzserének.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását