2024. április 28. - Valéria

Szén-monoxid-mérgezések idén

Két ember meghalt, további négyet pedig kórházba kellett szállítani szén-monoxid-mérgezés miatt szerdán Heves megyében. Összeállítás az idén történt halálos szén-monoxid-mérgezésekről.
2007. december 19. szerda 20:13 - Hírextra

Január 10. - Egy pilismaróti épület kazánházában holtan találták a tulajdonost és egy gázszerelőt. A kéményből a füstgázok visszaáramlottak a kazánházba, ezért történt a tragédia.

Január 14. - Budapesten, a XIV. kerület Mogyoródi úti lakásának fürdőszobájában szén-monoxid mérgezés miatt meghalt egy 24 éves nő.

Február 4. - A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kótajon egy 82 éves férfi halálát okozta az elhanyagolt állapotban lévő gázkazánból visszaáramlott mérgező égéstermék.

Február 27. - A Békés megyei Elek egy lakásában holtan találtak egy 72 éves német férfit és 67 éves feleségét, valószínűleg szén-monoxid-mérgezés miatt vesztették életüket.

Március 23. - Nyírteleken egy 17 éves lány tusolás közben eszméletét vesztette és megfulladt a gázkazánból kiáramló szén-monoxidtól.

Augusztus 30. - Nyíregyházi lakásának fürdőszobájában holtan találtak egy 43 éves férfit, aki szén-monoxid-mérgezés miatt vesztette életét.

Szeptember 11. - Somogytúron egy 14 éves fiú halt meg szén-monoxid-mérgezésben, mert a fürdőszobában lévő gázkészüléket szabálytalanul szerelték fel.

November 9., péntek (MTI) - Szén-monoxid mérgezésben halt meg egy 22 éves Fejér megyei, besnyői fiatalember, aki vendégként töltötte az éjszakát Budapesten, egy XI. kerületi Fehérvári úti lakásban.

November 16. - Szén-monoxid-mérgezés miatt halt meg zuhanyozás közben egy fiatal hódmezővásárhelyi lány.

December 16. - Szén-monoxid-mérgezésben meghalt egy 41 éves férfi és 52 éves élettársa Érden.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását