2024. május 2. - Zsigmond

Vádat emeltek a pedofil fodrász ellen

Fiatalkorú fiú tanítványait molesztálta egy ötvenes éveiben járó fodrászmester a gyakorlati órákon Zalaegerszegen. A férfi ellen az eljárás tavaly indult, az ügyészség a napokban emelt vádat, fiatalkorúak veszélyeztetése miatt. A fodrász tagadja az ellene
2007. december 13. csütörtök 07:59 - Hírextra
A pszichológus mindhárom fiúnál megállapította, hogy lelkileg komoly sérüléseket szenvedtek az oktató viselkedése miatt. 

A fiúk tavaly novemberben mondták el szüleiknek, hogy mi történik velük a gyakorlati oktatáson. A szülők értesítették az iskolát, majd feljelentést tettek. A napokban elkészült vádirat szerint a fodrászmester rendszeresen megvárta a tanulókat és velük együtt ment az öltözőbe, ahol ruhátlanul mutogatta magát. Máskor a fiúk ölében ülve simogatta őket és közben obszcén szövegeket súgott a fülükbe. Gyakran fésűvel csapott a fenekükre, de a fiúk állítása szerint az is rendszeres volt, hogy elmenve mellettük ruhán keresztül nemi szervüket fogdosta. A vádirat szerint a férfi mindezt nem erőszakosan tette és nem is fenyegette a fiúkat; lelkileg tartotta őket sakkban.

Pirger Csaba, a Zala megyei Főügyészség szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta: a fiúknak fizikai retorziókban nem volt részük. Ám ha szóvá tették oktatójuk magatartását, vagy bármilyen módon tiltakoztak, akkor a mester nem volt hajlandó velük szóba állni, nem segítette gyakorlati munkájukat.

A férfi tagadja, hogy bármit tett volna azok közül, amikkel vádolják. A fodrászmester ügyvédje telefonon csak annyit mondott, hogy az ügy jelenlegi állásánál nem kívánnak nyilatkozni.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását