2024. május 7. - Gizella

A Chevrolet bemutatta a Captiva sportos kiadását

Hamarosan megjelenik a Chevrolet Captiva Sport, amely a SUV-idegen utónevét néhány dinamikát sugárzó kiegészítő révén érdemli ki. A sportcsomag a 150 lóerős dízel és a 230 lóerős benzinessel lesz elérhető.
2007. december 3. hétfő 11:18 - Hírextra
A 2006-ban bemutatott Captiva, amely a Chevrolet európai modellpalettájának első SUV-ja volt, komoly pénzügyi sikernek bizonyult, mivel eddig már több mint 43000 darab talált gazdára. A GM elérkezettnek találta az időt némi keresletélénkítésre, ezért bemutatta a közepes méretű SUV sportos verzióját.



A Captiva Sport legfőképp a 18 collos kerekei, a sötétebb színű lámpák és az új lökhárítók révén különbözik hagyományos kivitelű társaitól, de a külső sportos hangulatát a sötétített hátsó lámpák, az új kipufogóvégek és az ezüstös színű dekorációk is tovább emelik.

A belteret sem hagyták érintetlenül a mérnökök. A vörös és fekete színű ülések bőrkárpitját vörös cérnával varrják össze, amiből természetesen a kormányra is jut, emellett pedig szénszál mintázatú betéteket is találunk a műszerfalon. A díszítések mellett műszaki változtatást nem is találunk a Captiva Sport modelleken, amelyek a 150 lóerős kétliteres turbódízellel vagy pedig a 230 lóerős 3,2 literes V6-os benzinessel lesznek kaphatóak.

Forrás: A5.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását